1- سبک دکوراسيون داخلي ايراني


دکوراسيون داخلي سبک ايران داراي ويژگي هايي است که از ارزشي ويژه برخوردار است.


ويژگي هايي که هريک در عين سادگي معرف شکوه سبک ايراني است.


ويژگي هايي همچون طراحي مناسب، محاسبات دقيق، فرم درست پوشش، رعايت مسائل فني و علمي در ساختمان، ايوان هاي رفيع، ستون هاي بلند و بالاخره تزئينات گوناگون.


2- سبک دکوراسيون داخلي مينيماليسم


تاريخ سبک دکوراسيون داخلي مينيماليسم (ساده گرايي)


 

ساده گرايي يا ساده پسندي يا مينيماليسم (به انگليسي: Minimalism) يک مکتب هنري است.

اين مکتب اساس آثار و بيان خود را بر پايه سادگي بيان و روش هاي ساده و خالي از پيچيدگي معمول فلسفي و يا شبه فلسفي بنيان گذاشته است. ساده گرايي را مي توان زاييده هنرمندان روس دوره پس از انقلاب اکتبر روسيه دانست که ساختارگرا بودند و به خلاصه نمايي و اشکال هندسي گرايش داشتند.

مالويچ با اثر «سفيد روي سفيد» تجربيات هنرمندان روسيه در دهه 1950 و 1960 بر هنرمندان اروپا و امريکا مانند مجموعه تابلوهاي تماماً سفيد رابرت راشنبرگ جوان و کارهاي تک رنگ ايو کلين، و سري آکروم پيرو مانتزوني اثر گذاشت و به نوع ديگري بر کارهاي مين کاري روي مس رابرت ريمن و آثار اگنس مارتين که ترکيب شيارهاي نامحسوس روي زمينه تک رنگ بود، تاثير گذاشت.

ساده گرايي در دکوراسيون داخلي


ساده گرايي در شکل هاي مختلفي از طراحي و هنر، به ويژه در هنرهاي تجسمي و موسيقي استفاده مي شود.

ساده گرايي پس از جنگ جهاني دوم، در هنر غرب به وجود آمد.

بيشتر از سوي هنرمندان هنرهاي تجسمي آمريکايي در اواخر دهه 1960 و اوايل دهه 1970 ميلادي، گسترش پيدا کرد.

ساده گرايان بر اين باورند که با زدودن حضور فريبنده ترکيب بندي و کاربرد موارد ساده و اغلب صنعتي که به شکلي هندسي و بسيار ساده شده قرار گرفته باشند، مي توان به کيفيت ناب رنگ، فرم، فضا و ماده دست يافت.


از هنرمندان اين سبک مي توان به ديويد اسميت، دونالد جاد، ارنست تروا، سول لويت، کارل آندره، دن فلاوين، رابرت رايمن، رونالد بلادن و ريچارد سِرا اشاره کرد.


آثار هنرمندان مينيماليست گاه کاملاً تصادفي پديد مي آمد و گاه زاده شکل هاي هندسي ساده و مکرر بود.



ساده گرايي نمونه اي از ايجاز و سادگي را در خود دارد و بيانگر سخن رابرت براونينگ است:

Less is more (کمتر غني تر است).

 

ويژگي هاي سبک طراحي و دکوراسيون مينيماليسم



اين سبک دکوراسيون داخلي نهايت صحت و دقت است و هيچ چيزي بيش از حد و زيادي نيست ، بدون زمينه اي گزاف و مجلل.همين طور که از اسم اين استايل مشخص است، تاکيد اين سبک بر سادگي و بي آايشي است. رنگ هاي مورد استفاده در اين سبک ممکن است خيلي تيره و خسته کننده يا روشن باشند، يا در برخي موارد ممکن است از رنگ هاي درخشان و نمايشي استفاده شود. اجزا و وسايل مورد استفاده در يک مکان با طراحي داخلي مينيماليست همين طور با اشکال هندسي مثل مربع، مستطيل و دايره مي باشند، اما سطوح و ظواهر همه چيز صاف و ساده ، بدون جزئيات و بي آلايش است.



 

3- سبک دکوراسيون داخلي کلاسيک


اين سبک دکوراسيون داخلي يک سبک پالوده، توسعه يافته، با جزئيات و ريزه کاري هاي فراوان که در ساختار مبلمان و وسايل روشنايي و غيره يافت مي شود. مبلمان و لوازم ديگر حکاکي شده و منبت کاري شده هستند. يک منزل با طراحي دخلي کلاسيک با چيزهاي گلدار، و باگل و گياه و اشکال افسانه اي مزين شده است.


4- سبک دکوراسيون داخلي روستيک


سبک روستيک در فضاهاي ويلايي کاربرد دارد و کوشش آن در به درون خانه کشيدن طبيعت خالص است.


البته ساختار خام و نپخته اي دارد و داراي اجزائي ناصاف و کمي زمخت است.


مبلمان و وسايل روشنايي گاها از کنده درخت، تنه و شاخه ي درختان و الياف و کنف ساخته مي شوند.


اين سبک در خانه هاي ويلايي و کوهستاني و روستايي يافت مي شود.


5- سبک دکوراسيون داخلي کلاسيک با تفسير جديد


اين سبک دکوراسيون داخلي، سبک پالوده شده و با شکوهي است. سبکي است که جزئيات سبک کلاسيک با رويکردي جديد در آن يافت مي شود. فرم کلي سبک کلاسيک از لحاظ ساختاري و همين طور برخي لوازم منزلي که در سبک کلاسيک وجود دارد در اين سبک حفظ شده است و با عناصر مدرن ترکيب شده اند. اين سبک تلفيقي بين قديم و جديد است.


6- سبک دکوراسيون داخلي ماوريک (تک رو)


اين سبک دکوراسيون داخلي بخشي از سبک مدرن است.


اين سبک نوين، مبتکرانه، غيرمعمول  و خلاف عرف و بدون قيود و قانون است.


ساختار اين سبک به گونه اي است که از وسايل و احجام هم پوشان استفاده مي کند.


رنگ ها کاملا تصادفي انتخاب مي شوند حتي رنگ هاي مورد استفاده براي يک اتاق.


7- سبک دکوراسيون داخلي ژاپني


تميز بودن، کم کردن جزئيات و توجه به سادگي ازخصوصيات بارز سبک دکوراسيون داخلي ژاپني است فريم غالب در آن مربع است.


وجود عناصر خاصي مانند: تاتامي مت(کف پوش حصيري بافته شده از ساقه برنج) واشيتسو(اتاقي پوشيده شده از تاتامي مت) درهاي کشويي، ميز کوتاه و صندلي آن به نام زابوتن. تورما: اتاقک آلاچيق مانند و همينطور کاکمونو.


سوئي سکي، ايکبانا، بن ساي، توري از ويژگي هاي اين سبک است.


باغ آرايي ژاپني که تحت تأثير آئين هاي شينتووذن بوده جلوه خاصي به آن بخشيده است.


8- سبک دکوراسيون داخلي چيني


سه اصل مهم در اين سبک دکوراسيون داخلي وجود دارد: سادگي، انرژي و طبيعت؛ که مهمترين اصل پيدا کردن مکان مناسب براي هر وسيله مي باشد. کاربرد چوب به عنوان يک متريال طبيعي در اين سبک زياد ديده مي شود. کاربرد اصول فنگ شويي (باد و آب). برقراري اعتدال ميان انرژي ها يکي ديگر از خصوصيات سبک چيني است. عناصر مهم درفنگ شويي: آب، آتش، خاک، چوب و ف هستند. مهمترين اصل فنگ شويي پرهيز از انباشتگي و بي نظمي و اصل ديگر دقت در رنگ محيط اطراف است. گياه بامبو به نحوي اعجاب انگيز هر 5 اصل فنگ شويي را وارد محيط مي کند. رنگ هاي اصلي کاربردي در اين سبک مشکي، طلايي، زرد و قرمزهستند.


9- سبک دکوراسيون داخلي مراکشي


طراحي داخلي اين سبک دکوراسيون داخلي معروف است به سبک عجيب و غريب. عناصر اصلي در آن فرش، کاشي، ظروف رنگي، سفال فانوس، آثار في، کف پوش سفالي قرمز، سکوهاي بيرون زده از ديوار، مبلماني با چوب هاي منبت و مشبک، سايه بان بالاي تخت، حياط اندروني (رياض)، چراغ هاي خفا، کاشي زليج و تجين است. رنگ هاي مورد مصرف آبي فيروزه اي و کبود، سفيد و سبز هستند.


10- سبک دکوراسيون داخلي مصري


هنر مصري سبک هنر توصيفي است.


استفاده زياد از سنگ هاي طبيعي مثل آهک و حجم هاي مکعبي، حجيم و خطوط مستقيم ستون هاي قطور و منقوش و پنجره هاي مشبک چوبي با رنگ تيره در معماري مصري و نوع خاص پرسپکتيو آن و همچنين استفاده از عناصر بارزي مانند: مصطبه (مقابر اشرافي)، هيرو گليف (بارزترين نقوش دکواتيو مصري )، ستون هاي کوتاه و چاق، هيروگليف، نقاشي ساکن و خشک، نقاشي پر رنگ و لعاب، نقاشي روي پاپيروس، نقش کنده کاري شده روي ديوار، رابطه نزديک با طبيعت، لوتوس، آنخ (کليد زندگي يا کليد نيل )، خداي مات، آنوبوس، خپري (سوسک بالدار)، آمن، وجت، ايارت، اوروبوروس، بست، کانوپيک، اوبلسيک.


در دکوراسيون مصري وجود طاقچه هايي پر از اشياء تزئيني و مجسمه و… دردل ديوار ها  جلوه خاصي به اين سبک بخشيده است.


اگر قصد تغيير در طراحي دکوراسيون آشپزخانه را داريد، در قسمت نمونه کارهاي کابينت‌سازي و دکوراسيون آشپزخانه، مي‌توانيد از تصاوير پروژه‌هاي آناميس ديدن کنيد. کارشناسان و متخصصين ما در تمامي مراحل طراحي، اجرا و پياده‌سازي پروژه‌هاي مسي، تجاري، اداري و نمايشگاهي آماده ارائه خدمات و مشاوره هستند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طلبه جوان ... بياتووبلاگ4 آسانسور لوکس گرافیک انقلابی قيمت پاور بانک | فروشگاه آنلاين اليتاسل Kevin منابع مقاله و تحقیق اشعار مولانا آموزش ایلوستریتور 2018 در جستجوی گلی در اعماق اقیانوس